Va rugăm să citiți Termenii de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare, vă rugam sa nu folosiți acest website.

1. Despre Website.

1.1 Parerirestaurant.Ro este un portal informativ cu recenzii reale asupra restaurantelor din România.

1.2 Nu favorizăm sau defavorizăm intenționat niciun restaurant publicat în cadrul site-ului.

1.3 Toate recenziile și comentariile sunt adăugate de vizitatori reali și nu suntem responsabili de veridicitatea acestora.

1.4 Tot conținutul publicat este informativ și nu suntem responsabili pentru eventualele erori sau omisiuni.

1.5 Toate datele publicate (domeniu, companie, logo, imagini, etc) ale fiecărui restaurant descris, aparțin în exclusivitate proprietarilor și nu avem nicio intenție de a încălca aceste drepturi de proprietate.

1.6 Recenziile autorilor noștrii sunt subiective, neinteracționând cu restaurantul respectiv.

1.7 Conținutul gazduit de acest Website este oferit, fară perceperea vreunei taxe de acces, oricarui vizitator și/sau utilizator.

1.8 Anumite pagini găzduite pot conține link-uri de afiliere prin platformele ProfitShare sau 2Performant. Link-urile de afiliere fac trimitere pe pagina oficială a magazinului în cauză.

1.9 Nu dorim să promovăm un anume restaurant sau să recomandăm vizitatorilor să interacționeze cu un anumit restaurant.

2.0 Anumite pagini din website pot conține un link de afiliere către magazinul online Emag.ro prin platforma ProfitShare.

2. Reguli de utilizare și conduita vizitatorilor/utilizatorilor.

2.1 Vă oferim posibilitatea de a împărtăși în cadrul website-ului, impresiile și experiențele legate de restaurante.

2.2 Raspunderea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor pe care le furnizati va revine exclusiv dumneavoastra.

2.3 Comentariile/review-urile ce nu conțin un limbaj adecvat, vor fi editate/șterse.

3. Limitarea răspunderii

3.1 Websiteul nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor gazduite pe Site. Dacă se consideră că orice informație gazduita de Website violează drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii prin formularul de contact, impreuna cu probe precise și relevante care combat informațiile găzduite.

3.2 Website-ul nu susține prin publicare parerile exprimate. Site-ul are un rol neutru, de facilitare a accesului publicului la informații despre restaurante. Ne declinăm orice raspundere care decurge din sau în legatură cu accesul sau utilizarea Website-ului nostru sau oricărui restaurant cu care este legat, în masura permisă de legislatia în vigoare.

Link-uri utile:

Art. 30 – Libertatea de exprimare